Neurologie Praktijk

_________

NEUROLOGIE & NEUROPSYCHOLOGIE

_________

De praktijk is gesloten tot en met 10/4. Afspraken voor nadien kan u steeds online maken. Voor dringende vragen of dringende afspraken adviseer ik u contact op te nemen met de huisarts zodat deze u kan verwijzen naar een collega neuroloog. Voor minder dringende vragen die niet kunnen wachten tot 11/4 en dit alleen voor gekende patiënten van de praktijk kan een boodschap worden nagelaten op het nummer 0488 949469. U wordt in de mate van het mogelijke gecontacteerd. Dank voor uw begrip. 

--------------

ALGEMENE MAATREGELEN COVID updat 23/3/2023: Vandaag bevinden we ons op niveau 2:

. Bent u ZIEK; heeft u koorts, verkoudsheidsklachten, keelpijn of hoest u OF heeft u een RECENTE COVID-19 infectie doorgemaakt, neem dan TELEFONISCH contact op. Zo kunnen wij de nodige voorzorgsmaatregelen nemen.

. Er is geen algemene mondmaskerplicht meer, maar het dragen van een mondmasker wordt in niveau 2 nog aangeraden voor zowel arts als patiënt. Hier in de praktijk draagt uw arts nog een masker. U krijgt de keuze, tenzij u ziek bent. 

. Betalingen bij voorkeur met bancontact of payconiq. 

Het kan zijn dat u een mail van doctena ontvangt met annulatie van uw huidige afspraak, gevolgd door een nieuwe mail ter bevestiging van een nieuwe afspraak. Meestal betreft het slechts een kleine wijziging in afspraaktijdstip, dit om meer spreiding tussen de afspraken toe te laten en overvolle wachtzalen te vermijden.

dr. van humbeeck

Neuroloog

Dr. Van Humbeeck

sam van de schoot

klinisch neuropsycholoog

Sam Van de schoot