Neurologie Praktijk

_________

NEUROLOGIE & NEUROPSYCHOLOGIE

ALGEMENE MAATREGELEN COVID:

. Afspraken kunnen online gemaakt worden. De agenda werd aangepast om tijd tussen consultaties te creëren. Gelieve bij het maken van een online afspraak steeds het info-veld in te vullen.

. Voor urgenties graag steeds telefonisch contact opnemen: 0488/949469.

. Bent u ZIEK; heeft u koorts, verkoudsheidsklachten, keelpijn of hoest u OF heeft u een RECENTE COVID-19 infectie doorgemaakt, neem dan TELEFONISCH contact op. Zo kunnen wij de nodige voorzorgsmaatregelen nemen.

. Kom zo STIPT mogelijk, dwz NIET TE VROEG en ook NIET TE LAAT. Wacht eventueel tot kort voor uw afspraaktijd in de wagen om onnodige tijd in de wachtzaal te vermijden.

. Draag in de mate van het mogelijke een MONDMASKER wanneer u naar de consultatie komt.

. Kom bij voorkeur ALLEEN naar de raadpleging of MAXIMAAL met 1 begeleidende persoon.

. Breng GEEN KINDEREN mee, behalve indien zij de patiënt zijn.

. In de wachtzaal staat ontsmettingsalcohol ter uwer beschikking. Graag uw handen voor de consultatie goed wassen en ontsmetten. De consultatieruimte en wachtzaal werden aangepast voor uw en mijn veiligheid. Zo is er o.a. in het kabinet tijdens de anamnese een plexiplaat voorzien tussen u en mij. 

. Er zijn MAXIMAAL twee personen in de wachtzaal toegelaten, gelieve bij overschrijden hiervan buiten te wachten.

. Heb even geduld tussen de afspraken, de nodige oppervlakten/materialen worden na elke patiënt ontsmet.

. Wanneer u beslist uw afspraak te ANNULEREN, gelieve dit nog steeds TIJDIG te laten weten (>48u), zodat we eventueel anderen kunnen verder helpen.

. Betalingen bij voorkeur met bancontact of payconiq. Het toestel wordt na elke handeling ontsmet. 

Het kan zijn dat u een mail van doctena ontvangt met annulatie van uw huidige afspraak, gevolgd door een nieuwe mail ter bevestiging van een nieuwe afspraak. Meestal betreft het slechts een kleine wijziging in afspraaktijdstip, dit om meer spreiding tussen de afspraken toe te laten en overvolle wachtzalen te vermijden.

Dank voor uw begrip.

dr. van humbeeck

Neuroloog

Dr. Van Humbeeck

sam van de schoot

klinisch neuropsycholoog

Sam Van de schoot