Contact

● Neurologie praktijk ●

STEL ABSOLUUT GEEN MEDISCHE ZORGEN UIT. HET IS ABSOLUUT VEILIG OM NAAR DE CONSULTATIE TE KOMEN.

ALGEMENE MAATREGELEN:

. Afspraken kunnen online gemaakt worden. De agenda werd aangepast om tijd tussen consultaties te creëren. Gelieve bij het maken van een online afspraak steeds het info-veld in te vullen.

. Voor urgenties graag steeds telefonisch contact opnemen: 0488/949469.

. Bent u ZIEK; heeft u koorts, verkoudsheidsklachten, keelpijn of hoest u OF heeft u een RECENTE COVID-19 infectie doorgemaakt, neem dan TELEFONISCH contact op. Zo kunnen wij de nodige voorzorgsmaatregelen nemen.

. Kom zo STIPT mogelijk, dwz NIET TE VROEG en ook NIET TE LAAT. Wacht eventueel tot kort voor uw afspraaktijd in de wagen om onnodige tijd in de wachtzaal te vermijden.

. Draag een MONDMASKER wanneer u naar de consultatie komt.

. Kom bij voorkeur ALLEEN naar de raadpleging of MAXIMAAL met 1 begeleidende persoon.

. Breng GEEN KINDEREN mee, behalve indien zij de patiënt zijn.

. In de wachtzaal staat ontsmettingsalcohol ter uwer beschikking. Graag uw handen voor de consultatie goed wassen en ontsmetten. De consultatieruimte en wachtzaal werden aangepast voor uw en mijn veiligheid. Zo is er o.a. in het kabinet tijdens de anamnese een plexiplaat voorzien tussen u en mij. 

. Er zijn MAXIMAAL twee personen in de wachtzaal toegelaten, gelieve bij overschrijden hiervan buiten te wachten.

. Heb even geduld tussen de afspraken, de nodige oppervlakten/materialen worden na elke patiënt ontsmet.

. Wanneer u beslist uw afspraak te ANNULEREN, gelieve dit nog steeds TIJDIG te laten weten (>48u), zodat we eventueel anderen kunnen verder helpen. cfr. annulatiebeleid. 

. Betalingen bij voorkeur met bancontact of payconiq. Het toestel wordt na elke handeling ontsmet. 

Het kan zijn dat u een mail van doctena ontvangt met annulatie van uw huidige afspraak, gevolgd door een nieuwe mail ter bevestiging van een nieuwe afspraak. Meestal betreft het slechts een kleine wijziging in afspraaktijdstip, dit om meer spreiding tussen de afspraken toe te laten en overvolle wachtzalen te vermijden.

Dank voor uw begrip.

Contactgegevens team

Dr. Cindy Van Humbeeck - Neuroloog

O.L.Vrouwplein 69

3020 Herent

T. 0488 949469

T. 016 229022

E. dr.vanhumbeeck@neurologiepraktijk.be

Sam Van de Schoot - Neuropsycholoog

O.L.Vrouwplein 69

3020 Herent

T. 0472 978753

E. sam@incefalon.be

Meestal is voorafgaand aan het onderzoek bij Sam Van de Schoot een afspraak bij een neuroloog aangewezen. 

locatie neurologie praktijk

Neurologie praktijk

Onze-Lieve-Vrouwplein 69
3020 Herent


Contactformulier Dr. Van Humbeeck

Ter bescherming van uw persoonsgegevens maakt Browsbox gebruik van de reCAPTCHA-technologie van Google. Het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn daarop van toepassing.

Bereikbaarheid

Met de wagen

  • Via de snelweg/vanuit Leuven: Volg de E314, vervolgens afslag 18-Herent naar de N26 richting Mechelen. Volg de Mechelsesteenweg onder de spoorweg door. Vervolgens net voor de derde lichten linksaf slaan, nadien onmiddellijk terug links de Onze-Lieve-Vrouwstraat in. Vervolgens de Onze-Lieve-Vrouwstraat blijven volgen, zijnde aan de T-splitsing met de Oud-Strijdersstraat links aanhouden tot op het kerkplein. De woning bevindt zich op de linkerzijde.
  • Vanuit Mechelen: Volg de N26/Leuvensesteenweg tot Herent. Ter hoogte van het kruispunt van de Mechelsesteenweg met de Wijgmaalsesteenweg (dit is het eerstvolgende kruispunt met verkeerslichten na de Aldi en Carrefour) slaat u rechtsaf de Onze-Lieve-Vrouwstraat in. Deze blijft u volgen zoals hoger beschreven.

Met de bus

  • Vanuit Leuven: Bus nr 4, afstappen aan stopplaats Herent de Wildeman. Nadien 140 m te voet. Op het kruispunt (met als herkenningspunten KBC en Dexia kantoor) van de Onze-Lieve-Vrouwtsraat met de Gebroeders Massantstraat/ Wilselsesteenweg slaat u rechtsaf in de Onze-Lieve-Vrouwstraat richting de kerk. De woning is op uw rechterzijde gelegen op het kerkplein.

  • Vanuit Leuven: bus nr. 284 of nr. 285, afstappen aan stopplaats Herent Dorp. Nadien 450 m te voet. Op het kruispunt van de Winkselsesteenweg met de Mechelsesteenweg steekt u over naar de Gebroeders Massantstraat. Deze laatste volgt u tot aan het kruispunt met de Onze-Lieve-Vrouwstraat, hier slaat u linksaf en wandelt u tot op het Onze-Lieve-Vrouwplein. De woning ligt aan uw rechterzijde.
  • Vanuit Leuven: Bus nr. 652, afstappen aan stopplaats Herent station. Vervolgens 650 m te voet. Ga onder het treinstation door, volg vervolgens de Onze-Lieve-vrouwstraat rechts voor u tot op het kerkplein. De woning bevindt zich aan uw rechterzijde.
  • Vanuit Diest: Bus nr. 370 tot Leuven. Nadien overstappen op bus nr. 4 of nr. 284 zoals hoger beschreven.
  • Vanuit Aarschot: Bus nr. 305, 306 of 310 tot Leuven. Nadien bus nr. 4, 284, 285 of  652 zoals hoger beschreven.
  • Vanuit Mechelen: Bus nr. 285, stopplaats Herent Dorp. Vervolgens 450 m te voet zoals hoger beschreven.

Met de trein

Afstappen aan het station van Herent. Vervolgens 650 m te voet. Volg de Onze-Lieve-Vrouwtsraat op uw rechterzijde tot op het kerkplein.