Contact

● Neurologie praktijk ●

Contactgegevens team

Dr. Cindy Van Humbeeck - Neuroloog

O.L.Vrouwplein 69

3020 Herent

T. 0488 949469

T. 016 229022

E. dr.vanhumbeeck@neurologiepraktijk.be

Sam Van de Schoot - Neuropsycholoog

O.L.Vrouwplein 69

3020 Herent

T. 0472 978753

E. sam@incefalon.be

Meestal is voorafgaand aan het onderzoek bij Sam Van de Schoot een afspraak bij een neuroloog aangewezen. 

locatie neurologie praktijk

Neurologie praktijk

Onze-Lieve-Vrouwplein 69
3020 Herent


Contactformulier Dr. Van Humbeeck

Ter bescherming van uw persoonsgegevens maakt Browsbox gebruik van de reCAPTCHA-technologie van Google. Het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn daarop van toepassing.

Bereikbaarheid

Met de wagen

  • Via de snelweg/vanuit Leuven: Volg de E314, vervolgens afslag 18-Herent naar de N26 richting Mechelen. Volg de Mechelsesteenweg onder de spoorweg door. Vervolgens net voor de derde lichten linksaf slaan, nadien onmiddellijk terug links de Onze-Lieve-Vrouwstraat in. Vervolgens de Onze-Lieve-Vrouwstraat blijven volgen, zijnde aan de T-splitsing met de Oud-Strijdersstraat links aanhouden tot op het kerkplein. De woning bevindt zich op de linkerzijde.
  • Vanuit Mechelen: Volg de N26/Leuvensesteenweg tot Herent. Ter hoogte van het kruispunt van de Mechelsesteenweg met de Wijgmaalsesteenweg (dit is het eerstvolgende kruispunt met verkeerslichten na de Aldi en Carrefour) slaat u rechtsaf de Onze-Lieve-Vrouwstraat in. Deze blijft u volgen zoals hoger beschreven.

Met de bus

  • Vanuit Leuven: Bus nr 4, afstappen aan stopplaats Herent de Wildeman. Nadien 140 m te voet. Op het kruispunt (met als herkenningspunten KBC en Dexia kantoor) van de Onze-Lieve-Vrouwtsraat met de Gebroeders Massantstraat/ Wilselsesteenweg slaat u rechtsaf in de Onze-Lieve-Vrouwstraat richting de kerk. De woning is op uw rechterzijde gelegen op het kerkplein.

  • Vanuit Leuven: bus nr. 284 of nr. 285, afstappen aan stopplaats Herent Dorp. Nadien 450 m te voet. Op het kruispunt van de Winkselsesteenweg met de Mechelsesteenweg steekt u over naar de Gebroeders Massantstraat. Deze laatste volgt u tot aan het kruispunt met de Onze-Lieve-Vrouwstraat, hier slaat u linksaf en wandelt u tot op het Onze-Lieve-Vrouwplein. De woning ligt aan uw rechterzijde.
  • Vanuit Leuven: Bus nr. 652, afstappen aan stopplaats Herent station. Vervolgens 650 m te voet. Ga onder het treinstation door, volg vervolgens de Onze-Lieve-vrouwstraat rechts voor u tot op het kerkplein. De woning bevindt zich aan uw rechterzijde.
  • Vanuit Diest: Bus nr. 370 tot Leuven. Nadien overstappen op bus nr. 4 of nr. 284 zoals hoger beschreven.
  • Vanuit Aarschot: Bus nr. 305, 306 of 310 tot Leuven. Nadien bus nr. 4, 284, 285 of  652 zoals hoger beschreven.
  • Vanuit Mechelen: Bus nr. 285, stopplaats Herent Dorp. Vervolgens 450 m te voet zoals hoger beschreven.

Met de trein

Afstappen aan het station van Herent. Vervolgens 650 m te voet. Volg de Onze-Lieve-Vrouwtsraat op uw rechterzijde tot op het kerkplein.