Een afspraak maken

De praktijk is wegens vakantie gesloten tot en met vrijdag 19/8. Afspraken kan u voor nadien steeds online maken via de website. Voor medische urgenties adviseer ik u contact op te nemen met uw huisarts zodat deze u kan verwijzen naar een collega neuroloog. Voor minder dringende vragen die niet kunnen wachten tot maandag 22/8 en dit alleen voor GEKENDE patiënten van de praktijk, kan u een bericht inspreken op het nummer 0488/94 94 69. Het antwoordapparaat wordt maximaal een tweetal keer per week beluisterd, in de mate van het mogelijke wordt u terug gecontacteerd. Mails worden in deze vakantieperiode NIET beantwoord. Alvast bedankt voor het begrip. Fijne zomer gewenst. 

Afspraken bij Dhr Sam Van de schoot gepland op 11/8 gaan door zoals voorzien.

-------------------------------

ALGEMENE MAATREGELEN COVID:

. Afspraken kunnen online gemaakt worden. De agenda werd aangepast om tijd tussen consultaties te creëren. Gelieve bij het maken van een online afspraak steeds het info-veld in te vullen.

. Voor urgenties graag steeds telefonisch contact opnemen: 0488/949469.

. Bent u ZIEK; heeft u koorts, verkoudsheidsklachten, keelpijn of hoest u OF heeft u een RECENTE COVID-19 infectie doorgemaakt, neem dan TELEFONISCH contact op. Zo kunnen wij de nodige voorzorgsmaatregelen nemen.

. Kom zo STIPT mogelijk, dwz NIET TE VROEG en ook NIET TE LAAT. Wacht eventueel tot kort voor uw afspraaktijd in de wagen om onnodige tijd in de wachtzaal te vermijden.

. Draag een MONDMASKER wanneer u naar de consultatie komt.

. Kom bij voorkeur ALLEEN naar de raadpleging of MAXIMAAL met 1 begeleidende persoon.

. Breng GEEN KINDEREN mee, behalve indien zij de patiënt zijn.

. In de wachtzaal staat ontsmettingsalcohol ter uwer beschikking. Graag uw handen voor de consultatie goed wassen en ontsmetten. De consultatieruimte en wachtzaal werden aangepast voor uw en mijn veiligheid. Zo is er o.a. in het kabinet tijdens de anamnese een plexiplaat voorzien tussen u en mij. 

. Er zijn MAXIMAAL twee personen in de wachtzaal toegelaten, gelieve bij overschrijden hiervan buiten te wachten.

. Heb even geduld tussen de afspraken, de nodige oppervlakten/materialen worden na elke patiënt ontsmet.

. Wanneer u beslist uw afspraak te ANNULEREN, gelieve dit nog steeds TIJDIG te laten weten (>48u), zodat we eventueel anderen kunnen verder helpen. cfr. annulatiebeleid. 

. Betalingen bij voorkeur met bancontact of payconiq. 

Het kan zijn dat u een mail van doctena ontvangt met annulatie van uw huidige afspraak, gevolgd door een nieuwe mail ter bevestiging van een nieuwe afspraak. Meestal betreft het slechts een kleine wijziging in afspraaktijdstip, dit om meer spreiding tussen de afspraken toe te laten en overvolle wachtzalen te vermijden.

Dank voor uw begrip.

dr. van humbeeck

Neuroloog

Dr. Van Humbeeck

werkt uitsluitend op afspraak en dit op volgende tijdstippen

MaandagHele dag
DinsdagHele dag
WoensdagVoormiddag
DonderdagU.Z. Leuven
VrijdagHele dag

sam van de schoot

neuropsycholoog

Sam Van de Schoot

Neuropsycholoog Sam Van de Schoot werkt uitstluitend op afspraak. 

  • Dit meestal op donderdag in de neurologiepraktijk te Herent: Onze-Lieve-Vrouwplein 69

Meestal is voorafgaand aan het onderzoek bij Sam Van de Schoot een afspraak bij een neuroloog aangewezen.

Telefonisch contact

Aangezien er geen secretariaat verbonden is aan de praktijk, kan het zijn dat Dr. Van Humbeeck u niet onmiddellijk telefonisch te woord kan staan ten einde de lopende consultatie vlot te laten verlopen. Gelieve bijgevolg steeds een boodschap na te laten met vermelding van uw naam en telefoonnummer. U kan ook contact opnemen via e-mail, dit wordt tijdens de kantooruren/consultaties geadviseerd bij dringende vragen.

 

Indien u buiten de normale “kantooruren” een dringende vraag heeft, gelieve dan ook STEEDS de reden van uw contact te melden. U zal nadien zo spoedig mogelijk gecontacteerd worden.

 

Geen boodschap nalaten = geen heroproep door Dr. Van Humbeeck.

 

SMS communicatie wordt afgeraden.

Annuleren van een afspraak

Gelieve uw afspraak tijdig te annuleren  indien u zich niet in de mogelijkheid bevindt uw afspraak na te komen. Dit bij voorkeur meer dan 48u vooraf, 2 werkdagen.

In navolging van Artikel 77 van de "Code van Geneeskundige Plichtenleer" kan bij ontbreken van annulatie of laattijdige annulatie van een neurologie consultatie een vergoeding ter waarde van 25 euro of 61,5 euro worden aangerekend afhankelijk van de voorziene tijdsduur voor uw afspraak.

Ook bij laattijdige annulatie van een neuropsychologisch onderzoek wordt een kost aangerekend.

Er kan hiervoor geen medisch getuigschrift worden opgesteld. Er geldt bijgevolg ook geen terugbetaling.

 

Wij hopen hiermee lange wachtlijsten te voorkomen, in het belang van Uzelf en alle andere patiënten. Dank voor uw begrip.