Een afspraak maken

----------------

De praktijk is gesloten van woensdag 6/12 tot en met vrijdag 8/12 owv bijscholing. Afspraken voor nadien kan u intussen steeds online maken. Voor dringende vragen die niet kunnen wachten tot maandag 11/12 en dit uitsluitend voor gekende patiënten van de praktijk, kan een boodschap worden nagelaten op het nummer 0488 94 94 69. U zal in de mate van het mogelijke gecontacteerd worden. 

dr. van humbeeck

Neuroloog

Dr. Van Humbeeck

werkt uitsluitend op afspraak en dit op volgende tijdstippen

MaandagHele dag
DinsdagHele dag
WoensdagVoormiddag
DonderdagU.Z. Leuven
VrijdagHele dag

sam van de schoot

neuropsycholoog

Sam Van de Schoot

Neuropsycholoog Sam Van de Schoot werkt uitstluitend op afspraak. 

  • Dit meestal op donderdag in de neurologiepraktijk te Herent: Onze-Lieve-Vrouwplein 69

Meestal is voorafgaand aan het onderzoek bij Sam Van de Schoot een afspraak bij een neuroloog aangewezen.

Telefonisch contact

Aangezien er geen secretariaat verbonden is aan de praktijk, kan het zijn dat Dr. Van Humbeeck u niet onmiddellijk telefonisch te woord kan staan ten einde de lopende consultatie vlot te laten verlopen. Gelieve bijgevolg steeds een boodschap na te laten met vermelding van uw naam en telefoonnummer. U kan ook contact opnemen via e-mail, dit wordt tijdens de kantooruren/consultaties geadviseerd bij dringende vragen.

 

Indien u buiten de normale “kantooruren” een dringende vraag heeft, gelieve dan ook STEEDS de reden van uw contact te melden. U zal nadien zo spoedig mogelijk gecontacteerd worden.

 

Geen boodschap nalaten = geen heroproep door Dr. Van Humbeeck.

 

SMS communicatie wordt afgeraden.

Annuleren van een afspraak

Gelieve uw afspraak tijdig te annuleren  indien u zich niet in de mogelijkheid bevindt uw afspraak na te komen. Dit bij voorkeur meer dan 48u vooraf, 2 werkdagen.

In navolging van Artikel 77 van de "Code van Geneeskundige Plichtenleer" kan bij ontbreken van annulatie of laattijdige annulatie van een neurologie consultatie een vergoeding ter waarde van 30 euro of 68 euro worden aangerekend afhankelijk van de voorziene tijdsduur voor uw afspraak.

Ook bij laattijdige annulatie van een neuropsychologisch onderzoek wordt een kost aangerekend.

Er kan hiervoor geen medisch getuigschrift worden opgesteld. Er geldt bijgevolg ook geen terugbetaling.

 

Wij hopen hiermee lange wachtlijsten te voorkomen, in het belang van Uzelf en alle andere patiënten. Dank voor uw begrip.